Töltés...

 

 

Jelentkezz plazmaadónak és MOST EXTRA juttatásokban részesülsz!


Ha most eljössz hozzánk egy alkalmassági vizsgálatra legkésőbb június 29-ig, akkor annak sikeres teljesítése után
 4000 Ft ajándékutalványt adunk neked!

Ráadásul, ha az alkalmassági vizsgálatodat követően 15 napon belül visszajössz hozzánk, akkor az eddig gyűjtött 4000 Ft ajándékutalványod mellé + egy MOZIJEGGYEL is meglepünk!

 

Videó az alkalmassági vizsgálatról

 

Ha pedig alkalmasnak bizonyulsz plazmaadónak, akkor az ingyenes orvosi szűréseken kívül KÉSZPÉNZES KÖLTSÉGTÉRÍTÉST is adunk a ráfordított idődért: plazmaadásonként 6000 Ft* értékű juttatást szerezhetsz! Jól számolod, ha egy évben 45-ször adsz plazmát, akkor az már 270.000 Ft juttatás!

 

A plazmaadásról


DE EZ MÉG MINDIG NEM MINDEN!
Ha a sikeres alkalmassági vizsgálatot követően ellátogatsz hozzánk 5-ször legkésőbb augusztus 31-ig, akkor egy JBL GO HORDOZHATÓ HANGSZÓRÓT kapsz tőlünk grátiszba!

 

IDŐPONTFOGLALÁS

 

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy az elsők között értesülj legújabb akcióinkról!

Plazma Pont Árkád

*Plazmaadásonként 4000 Ft jár készpénzben, amely minden 4. és a 45. alkalommal 5000 Ft-ra módosul. Ezen felül minden alkalommal 2000 Ft ajándékutalványhoz, minden 4. és a 45. alkalommal pedig 1000 Ft ajándékutalványhoz juthatsz!

 

Centrumunk megközelíthető az utcáról és a bevásárló központ parkolóján keresztül is. Utcáról a Kerepesi út felől 25/B lépcsőház 3. emelet lifttel vagy lépcsőn. Bevásárló központból, a főbejáratnál mozgó lépcsővel a második parkoló szintre kell menni, ott a bal oldali ajtón kimenni a 2A parkoló részbe, majd bal kéz felé a sarokban a Főtáv ügyfélszolgálatnál kell bejönni a 25/B lépcsőházba, itt egy emeletet kell felfelé jönni lépcsőn vagy lifttel.

 

Készítettünk nektek egy kis filmes segítséget, hogy hogyan tudtok a leggyorsabban és legegyszerűbben megtalálni minket. Várunk Benneteket sok szeretettel!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!